Oleme IBU rahvusvaheline partner

Alates 2022/23 hooajast oleme Rahvusvahelise Laskesuusatamise Liidu (IBU) digitaalse kommunikatsiooni partner.

Laskesuusatamine on maailmas üks enimjälgitav talispordiala, maailmakarika etapid ulatuvad 27 miljoni inimeseni ja keskmiselt jälgis 2021/22 hooajal maailmakarika võistlust 7,93 miljonit vaatajat. See huvi on üha kiiremini liikumas ka läbi veebikanalite, mis osas olemegi sellest hooajast IBUle täisteenus digiturunduspartner. Peamisteks turgudeks on Saksamaa, Prantsusmaa ja Skandinaavia.


Christian Winkler, IBU Communications Director

The IBU is happy to have found a full-service digital media partner to help us continuously increase the reach and spread the thrill of biathlon globally. We have chosen MBD as our digital partner because of their proven track record in successful digital activities and strong strategic vision in growing biathlon followers worldwide.”


Oleme juba aastaid tegutsenud rahvusvahelise digiagentuurina ja IBUga koostöö alustamine on hea kinnitus, et suudame mitte ainult konkureerida maailma tugevamate agentuuridega, kuid ka edukalt konkursse võita, kommenteeris Erki Heinsaar, MBD tegevjuht.

2022/23 maailmakarika hooaeg algas 29. novembril Kontiolahtis, Soomes.