Mediabrands Digital taas edukaim digiagentuur Eestis

Äripäeva iga-aastase Turunduse TOPis oleme taaskord digiagentuuride kategoorias esimesed (Äripäev, Turunduse Top, 17.09.2018. Eriväljaanne). Äripäeva TOP on koostatud 2017. aasta majandustulemuste põhjal ja tõdeme, et väga töökas aasta on toonud hea tulemuse.

Meie käive kasvas möödunud aastal 62% ja selle taga olid nii laienemine uutele turgudele kui kliendiportfelli kasv. Rõõm on tõdeda, et paljud meie suuremad kliendid näevad digitegevustes üha suuremat rolli oma äritulemusele. Klientide fookus on suunatud aina enam digistrateegiatele ja meie roll strateegilise partnerina on kasvavas trendis. Teame, kui tähtis ülesanne meile on klientide poolt usaldatud ning oskame seda kõrgelt hinnata, seetõttu teeme omalt poolt kõik, et tulevikus veel paremat teenust pakkuda.

Kasvasime 2017. aastal ka meeskonnana – meie tiim täienes kümne uue töötaja võrra ja see kasv on jätkunud käesolevalgi aastal.

Aitäh kõikidele klientidele ja MBD tiimile – see on ühise koostöö tulemus!