Retargeting Facebookis

Retargeting ehk taassihtimine on efektiivne moodus kord Sinu kodulehel käinud külastaja sinna tagasi tuua ja oma infoga sobivale sihtrühmale pidevalt nähtaval olla. Eestis hetkel mitte veel laialdaselt levinud, aga kui välismaistel veebilehtedel näiteks reisipakkumisi ja lennupileteid otsite, siis kindlasti märkate, et sarnaste pakkumistega bännerid hakkavad teid veebis “jälitama”.

Tegelikult on retargeting väga tulemuslik reklaamiviis, kuna suhtleme inimestega, kes kord oma huvi juba üles näidanud on. Oleme MBD-s seda moodust mitmekümne kliendi kampaaniates kasutamas ja senini on tulemused tavakampaaniates kordades paremad (e-kaubanduse puhul koguni kümnetes kordades). Reeglina kasutame retargetingi Clickit võrgustikku kuuluvatel lehtedel ja Delfis ning Google bännervõrgustikus, sel nädalal alustasime testkampaaniaid ka Facebookis ja võime rahuloluga väljendada, et töötab:

pilt-artiklisse

Kui soovid samuti retargetingi proovida, kirjuta mbd@mbd.ee või helista 6661280.